ACTIVITATS
Ruta de la llet
ACTIVITATS - Ruta de la llet

Ruta de la llet

Ruta agroalimentària

Al Lluçanès la producció de llet, formatge i postres làctics pren força, amb iniciatives molt interessants i variades. Al territori hi tenim des de les granges de vaques, cabres i ovelles fins a la degustació als restaurants, passant per l’elaboració de formatges, iogurts i altres postres làctiques.

Estem satisfets de les explotacions ramaderes que estan integrades al paisatge del Lluçanès i ajuden a dibuixar-lo. Els ramaders apliquen i transmeten simultàniament coneixements tradicionals i les més noves tecnologies de conreu i maneig dels animals. També tenim obradors que han trobat el seu camí per elaborar productes únics i restauradors que donen valor als productes locals incorporant-los a les seves cartes.

A tenir en compte!

01.Cada explotació ramadera ofereix períodes visitables diferents.

02.És imprescindible fer reserva a les explotacions ramaderes que es vulgui visitar. Podeu fer la reserva directament a l'explotació. 

03.Les visites tenen un cost determinat en cada indret i en funció del tipus de visita. Clicant el següent enllaç podreu veure la informació de cada explotació: http://producteslocals.llucanes.cat/explotacions-ramaderes-visitables/

04.Amb aquestes visites ajudes a petits productors a cuidar el territori.

Vine a conèixer aquesta experiència!

Descarrega’t el fulletó informatiu clicant aquí.   

ATENCIÓ: Mas Teulats no ofereix visites. 

 Telèfon: 93 8880050
Web: http://http://producteslocals.llucanes.cat/ruta-de-la-llet/
Correu: turisme@consorci.llucanes.cat