QUÈ FER?
Ruta del pa
QUÈ FER? - Ruta del pa

Ruta del pa

General

El Lluçanès s’escapa de les presses i del ritme actual on tot passa ràpidament: menjar, hàbits i entorn. Avui hi ha un gran nombre de forns i forners que fan el pa seguint un procés artesanal per obtenir un producte de qualitat. Per elaborar un bon pa doncs , cal tenir en compte el seu procés d’elaboració i també la seva matèria primera. Gràcies a la paciència d’alguns pagesos del territori i a la curiositat dels forners, al Lluçanès s’ha recuperat el blat forment, una varietat antiga que permet recuperar l’aroma i el gust del pa d’abans. Un pa curós amb la terra ja que es cultiva als camps del Lluçanès i per tant és de km0 i curós en el seu procés d’elaboració ja que es respecten els ritmes de la fermentació.

No et perdis aquesta experiència!

 

A tenir en compte!

01. És imprescindible fer una reserva prèvia. Podeu fer la vostra reserva a través d’aquest formulari.

02. La ruta comprèn 3 punts de visita en diferents municipis del Lluçanès, iniciant la ruta a la finca del pagès, seguint per el molí fariner i acabant al forn de pa.

03. Entre punt i punt de visita, s’ha de fer un desplaçament en vehicle propi d’uns 20min (total 40km)

04. El temps aproximat per a realitzar la Ruta del Pa és de 4h.

05. Època recomanada de visita: de finals d’abril a juliol.

 

Descarrega’t el fulletó informatiu clicant aquí.

Vine a conèixer al Ruta del Pa! A partir del mes d’abril oferim visites guiades:

28 de maig, 11 de juny, 25 de juny i 9 de juliol. 

 

El què trobaràs a la ruta del pa és un regal pels sentits…t’ho perdràs?



Telèfon: 93 888 00 50
Web: http://http://producteslocals.llucanes.cat/
Correu: turisme@consorci.llucanes.cat